Malmö universitet 2018

#
Det är två händelser som sker 2018 – Malmö högskola blir universitet och fyller 20 år. Det vill vi fira tillsammans med dig!

De båda händelserna uppmärksammar vi genom en rad arrangemang och aktiviteter hela 2018. Under året kommer vi att bjuda in till alltifrån akademiska seminarier, föreläsningar och konferenser, till populärvetenskapliga samtal och debatter, utställningar och fest.

Den 1 januari 2018 blev Malmö högskola officiellt universitet. Att bli universitet innebär ett större forskningsanslag och möjlighet att på egen hand besluta om att starta forskarutbildningar.

Vårt lärosäte har fått ett nytt namn – Malmö universitet – och ett nytt grafiskt utseende med ny logotyp. Det syns på alltifrån skyltar i Malmö och på våra byggnader, till vår webbplats och i våra sociala kanaler.

Den 31 augusti 2018 är årsdagen för vår tillblivelse som lärosäte, då inviger vi Malmö universitet och firar samtidigt 20 år med en stor folkfest.

I denna evenemangskalender samlar vi alla evenemang under vårt jubileumsår och vår universitetstillblivelse. Vi hoppas att du hittar något intressant och att vi ses!